Breaking News

CV Nedir ? CV indir


Cv, Türkçe adı ile özgeçmiş insanların iş başvurusu yaparken kendileri hakkında işi alabilmek ya da iş görüşme alabilmek için hazırladıkları ve kuruma gönderilen bir belgedir. 

İroni ne demek

Bu belgenin içeriğinde

Ad soyadı 

Adres, cep telefonu, e-mail adresi

Eğitim durumu

Çalışma durumu

Okunulan üniversite

Bilinen yapancı diller

Bilgisayar bilgisi

Sahip olunan sertifikalar

İş deneyimleri

Hobiler

Referanslar 

Bulunması gerekmektedir. Özgeçmiş bilgileri kurumlar tarafından istenilen özelliklere sahip olunduğunda çağırılmak için kullanılır bu nedenle tüm seçeneklere göre adres, telefon ve mail bilgisinin doğru girilmesi gerekmektedir.  Tray işlemci nedir

Cv hazırlarken dikkat edilmesi gerekenler


İş başvurusu için cv göndermeden önce başvuru yapılacak şirket hakkında bilgi edinmek ilk adım olarak yeterli olacaktır. Kurum görüş yapacağı zaman kim olduğunuzu bilmesi adına saçma isimlerde mail adresi yerine adınız ve soyadınızın geçtiği mailler tercih edilmelidir. Ne istediğini bilen elemanlar arandığından pozisyon hakkında istediğinizi net bir şekilde belli etmeniz yararınıza olacaktır. Kullanılan yazı tipi ve sayfa boyundan dahi inceleyen kişide göz doldurmak avantajdır. Fotoğraflı bir cv gönderilecek ise prezantabl bir fotoğraf kullanılmalıdır. Başvuruyu inceleyecek kişilere kendinizi kısa ve öz bir şekilde tanıtmak önemli olacaktır. Bunu yaparken önceki iş deneyimleriniz ile birlikte süresini ve referanslarınızdan bahsedilebilinir. Referanslar kısmı da cv de oldukça önemli olmaktadır. Çünkü sizin o işe uygun olacağınızda destek olan ve faydalı olan kişidir.   

İroni ne demek    

Hazır CV  indir

Hazır CV (2)  indir




Hiç yorum yok