Breaking News

Blogger Tema Nasıl Sıfırlanır


 Blogger sitenizde tema değişiklikleri bazen sistem üzerinden sorunlar yaratmakta. Bazen tema değişseniz bile eski yüklediğiniz temanın kalıntıları kalmakta, istenmeyen gadgetler sitenize eklenmektedir. Malesef de bunlar panelde görünmediğinden kaldırılamamaktadır. Böyle durumlarda blogger tema sıfırlama yapmak en doğru yol olmaktadır.

Blogger Tema Sıfırlanır

Tema sıfırlama yapmak için öncelikle eski temanızın bir yedeğini almayı unutmayın. Her ne kadar sorun oluşmasa da yine de tedbir iyidir.

Sonrasında ise tema düzenleme alanına girip burada temanıza ait tüm kodları siliyoruz. Yerine ise aşağıda yer alan kodları giriyoruz.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<!DOCTYPE html>
<html b:version='2' class='v2' expr:dir='data:blog.languageDirection' xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml' xmlns:b='http://www.google.com/2005/gml/b' xmlns:data='http://www.google.com/2005/gml/data' xmlns:expr='http://www.google.com/2005/gml/expr'>
  <head>
    <meta expr:content='data:blog.isMobile         ? &quot;width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0&quot;         : &quot;width=1100&quot;' name='viewport'/>
    <b:include data='blog' name='all-head-content'/>
    <title><data:blog.pageTitle/></title>

<b:skin></b:skin>
</head>
<body>
<b:section class='main' id='main' showaddelement='no'/>
</body>
</html>

Kaydet diyoruz ve çıkıyoruz. Temamız sıfırlanmış oluyor. Sitenizin ana sayfa bomboş bir sayfa olacaktır. Endişelenmeyin. 

Şimdi istediğiniz temayı sorunsuz bir şekilde yükleyip kullanabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa da bu başlıkta sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.

Hiç yorum yok