Breaking News

Yoast subheadings Keyword Hatası Çözümü


Wordpress kodlama bilgisi olmayanların dahi bir site sahibi olabileceği basit ama bir o kadar da etkili bir site oluşturma aracıdır. Hiçbir kod bilgisi olmasa dahi hazır bulunan eklentiler ile dahi sitenize farklı özellikler ekleyebilmekte, sitenizin arama motorlarında daha üst sıralarda olmasını sağlayabilmektesiniz. İşte bu eklentilerden biri de Yoast SEO eklentisidir.Bu yazımda sizlere Yoast üzerinde ortaya çıkan subheadingsKeyword hatası hakkında çözümünü anlatmaya çalışacağım.

Google arama motorlarında üst sıralarda çıkmak için sitenizin seo uyumlu olması gerekmektedir. Yoast seo ise bunu sizler için kolaylaştıran bir eklentidir. Eklentiyle beraber google dostu yazılar elde etmenizi bu sayede de arama motorlarında daha üst sıralarda çıkıp daha çok ziyaretçi elde etmenizi sağlar.

Oldukça popüler olan bu eklentinin bazen bug bazen de güncellemeden kaynaklanan hatalar vermesi kaçınılmazdır. Bu hatalardan biri de bugün sizlere çözümünü sunacağım subheadings Keyword Hatası.

Hata yazılan yazılarınızda seo analizi yapmak istediğinizde karşınıza çıkabiliyor. Henüz de resmi olarak neyden kaynaklandığı ve nasıl çözümleneceği açıklanmış değil. Ben şahsen bu kadar etkin bir eklentinin kısa sürede çözüm üretip kullanıcı ile paylaşacağından eminim. Ama şimdilik şahsi olarak bu hatanın nasıl oluştuğunu ve nasıl çözümlenebileceğini sizlere göstereceğim.

Deneyimlediğim ölçüde hatanın oluşmasında temel sebep yazı içeriğinde kullanılan fazladan h3 tagları olmaktadır. Özellikle anahtar kelime üzerine kullanılan birden çok h3 tagı eklentinde bug oluşturmaktadır. Bu nedenle de hatanın çözümü de yine aynı şekilde h3 taglarını düzenlemekten ve aynı kelime için birden çok h3 tagı kullanmamaktan geçiyor.

Hiç yorum yok