Breaking News

Microsoft Teams İndir


Teams uygulaması Microsoft firması tarafından geliştirilen video konferans,iş yeri sohbeti, toplantılar ve eklentileri bir arada bulunduran bir uygulamadır.

Microsoft inc şirketi tarasından slack programına rakip olarak tasarlandı.Özelliklerine göz atmak gerekirse

Office 365 ekip sohbetleri ,aramalar,toplantılar,özel iletiler için sohbet alanı sunuyor. Teams uygulamalarının sol gezinme çubuğunda Etkinlik ,sohbet,Takımlar,iletiler,dosyalar için sekme bulunur.

Etkinlik Paneli Yammer uygulamasının bir özeti gibidir. Teams uygulamasında oluşturulan takımlar arasında aynı anda birbirleri ile görüntülü ve sesli görüşmeler yapılabilir.

Aynı anda dökümanlar paylaşarak notları merkezi olarak görüntüleyebilir. 

Microsoft teams Sistem Gereksinimleri...

Bileşen Gereksinim

Bilgisayar ve işlemci:        Minimum 1,6 GHz (veya üstü), 2 çekirdekli

Not: Intel işlemciler için Intel Turbo Boost Teknolojisi (Max Turbo Frequency) kullanılarak elde edilen maksimum hız dikkate alınmalıdır.

Hafıza :     4.0 GB RAM (Ekipler, diğer sistem gereksinimlerinin üzerinde ve üzerinde özel bir 4 GB RAM gerektirir)

Hard disk  : 3.0 GB kullanılabilir disk alanı

Görüntüle : 1024 x 768 ekran çözünürlüğü

Grafik donanımı : Windows İşletim Sistemi: Grafik donanım hızlandırması, Windows 10 için WDDM 2.0 veya üzeri (veya Windows 10 Fall Creators Güncellemesi için WDDM 1.3 veya üzeri) ile DirectX 9 veya üzeri gerektirir

İşletim sistemi Windows 10, ARM üzerinde Windows 10, Windows 8.1, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2. Not: En son Windows sürümünü ve mevcut güvenlik yamalarını kullanmanızı öneririz.

.NET sürümü .NET 4.5 CLR veya sonraki bir sürümünü gerektirir

Video USB 2.0 video kamera

Cihazlar Standart dizüstü bilgisayar kamerası, mikrofon ve hoparlörler

Görüntülü aramalar ve toplantılar

2 çekirdekli işlemci gerektirir. Daha yüksek video/ekran paylaşımı çözünürlüğü ve kare hızı için 4 çekirdekli veya daha iyi bir işlemci önerilir.

Arka plan video efektleri, Windows 10 veya AVX2 komut setine sahip bir işlemci gerektirir.

Bkz Donanım dekoder ve kodlayıcı sürücü öneriler desteklenmeyen kod çözücüleri ve enkoderler listesi için.

Bir Microsoft Teams Odasında yakınlık algılamayı kullanarak bir toplantıya katılmak, istemci cihazda Bluetooth'un etkinleştirilmesini gerektiren Bluetooth LE'yi ve Windows istemcileri için ayrıca 64 bit Teams istemcisini gerektirir. Bu özellik, 32 bit Teams istemcilerinde kullanılamaz.

Ekipler canlı etkinlikler Bir Teams canlı etkinliği oluşturuyorsanız Core i5 Kaby Lake işlemcisi, 4.0 GB RAM (veya üstü) ve donanım kodlayıcısı olan bir bilgisayar kullanmanızı öneririz. Bkz Donanım dekoder ve kodlayıcı sürücü öneriler listesi için desteklenmeyen kod çözücüleri ve kodlayıcı.




Hiç yorum yok